De positieve effecten van de ingrediënten in de Therma Cuts-formule zijn klinisch onderzocht en het is bewezen dat ze helpen bij het afvallen en het beheersen van uw eetlust. Hieronder vindt u een aantal klinische studies die betrekking hebben op de ingrediënten van Therma Cuts.

Phytomedicine, Vol. 6(4) pp. 231-238

Onderzoek 1: Een onderzoek naar de thermogenische effecten van commercieel verkrijgbare plantenpreparaten uitgevoerd door het Instituut voor Physiologie van de Universiteit van Zwitserland heeft aangetoond dat er een toename plaatsvond in het energieverbruik en dat de lipolyse toenam na het gebruiken van Therma Cuts. Het onderzoek toonde tevens aan dat Therma Cuts zorgde voor 'een significante afname van het ademhalingsquotiënt, wat aangeeft dat er een toename is van de hoeveelheid geoxideerd vet. Dit heeft weer een positief effect op het verminderen van lichaamsvet.'

Onderzoek 2: Omdat groene thee uit grote hoeveelheden farmacologisch actieve stoffen bestaat, kan het een thermogenisch effect hebben en overgewicht tegengaan. Groene thee liet een verminderde vetopname in de maag en in de darmen zien, evenals een afname van de emulsievorming van vet.


Het is aangetoond dat groene thee een effectieve stimulans is van thermogenese in weefsels. Bij een onderzoek onder tien gezonde mannen, resulteerde een behandeling met groene thee-extract in een aanzienlijke toename van het energieverbruik in 24 uur en een aanzienlijke afname van het ademhalingsquotiënt in 24 uur. Het toedienen van een groene thee-extract stimuleerde de thermogenese en vetoxidatie en dit extract kan een effect hebben op het lichaamsgewicht en de lichaamssamenstelling door veranderingen in zowel het energieverbruik als het substraatgebruik.

Onderzoek 3: Een gelijksoortig onderzoek onder 70 patiënten tussen de 20 en 69 jaar toonde een doorlopende afname van het lichaamsgewicht aan, evenals een afname van de taille-omtrek. Aan het eind van het onderzoek was het gemiddelde lichaamsgewicht met 4,6 % afgenomen en de taille-omtrek met 4,48 %. In dit onderzoek werd geconcludeerd dat groene thee het energieverbuik aanzienlijk deed toenemen en dat het lichaamsgewicht verminderde.

Phytomedicine 9: 3-8, 2002

Cayenne: De effecten van hete rode peper (cayenne) op de spijsvertering in rust en gedurende inspanning zijn onderzocht bij mannelijke langeafstandsrenners tussen de 18 en 23 jaar. Er werd hen een standaardmaaltijd geserveerd op de avond voor het experiment. De testpersonen kregen een maaltijd (2720 KJ) met of zonder 10 gram hete rode peper bij het ontbijt. Gedurende de rust (2,5 uur na de maaltijd) en inspanning (1 uur fietsen op 150 W, ongeveer 60 % VO2max, met gebruik van fietsergometrie), werden de uitgeademde gassen en aderlijk bloed verzameld. De maaltijd met de hete rode peper zorgde voor een aanzienlijk hogere ademhalingsquotiënt en een hoger lactaatniveau in het bloed tijdens de rust en bij inspanning. Het zuurstofverbruik bij rust was 30 minuten na de maaltijd iets, maar niet bijzonder veel hoger bij de proefpersonenen die hete rode peper bij de maaltijd hadden. De niveaus van plasma-adrenaline en noradrenaline waren 30 minuten na de maaltijd aanzienlijk hoger bij de proefpersonenen die alleen hete rode peper hadden gekregen. Deze resultaten wekken de indruk dat het nuttigen van hete rode peper de oxidatie van koolhydraten in rust en bij inspanning stimuleert.

Maté: In 2000 testte een onderzoeksteam van het Charlottenlund Medisch Centrum in Denemarken dat obesitas onderzocht een kruidenpreparaat van maté, guarana en damiana (MGD) voor het legen van de maag en daaropvolgend gewichtsverlies. Ze concludeerden dat het kruidenpreparaat, MGD, het legen van de maag aanzienlijk vertraagde, de tijd om te bemerken dat de maag vol was verminderde en aanzijnlijk gewichtsverlies veroorzaakte gedurende 45 dagen bij patiënten met overgewicht in een gezondheidszorgomgeving. Bovendien leidde aanvullende behandelingen in een ongecontroleerde omgeving niet tot verder gewichtsverlies of het bijkomen van gewicht bij de groep als geheel.

Guarana: is zeer veelbelovend als vetverbrander. Guarana bevat, naast vele andere dingen, een hoge concentratie van een samengestelde stof, genaamd tetra methylxantine. Deze stof is bijna identiek aan cafeïne. Maar de meest interessante eigenschap van dit kruid is dat de op cafeïne lijkende stof langzaam wordt vrijgegeven gedurende een aantal uur, waarbij een doorlopende energiekick wordt geproduceerd, die in die periode blijft toenemen. Hierdoor blijft de spijsvertering in het lichaam gedurende lange tijd op een verhoogd niveau branden, waardoor er meer vet verbrand wordt en er gewichtsverlies optreedt.

Auteurs: K. Lim, M. Yoshioka, S. Kikuzato, A. Kiyonaga, H. Tanaka, M. Shindo, M. Suzuki.
Het is bewezen dat de krachtige natuurlijk formule van Therma Cuts werkt.
Ook treden er bij gebruik geen vervelende bijwerkingen op. Het is de veiligste manier om af te vallen zonder uithongeren of zware oefeningen. Ik raad het zeker aan.
»Terms & Conditions   »Artikelen   »Affiliate program   »Contact